Friday , November 17 2017
Home / Comedie / Win It All – Totul sau Nimic 2017

Win It All – Totul sau Nimic 2017

Win It All – Totul sau Nimic 2017, Eddie Garrett este un dependent de jocuri de noroc ce acceptă slujbe ciudate pentru a putea să-şi susţină în continuare obiceiul. Într-o dimineaţă, Eddie îl găseşte la el acasă pe Michael, un mafiot care-l aşteaptă pe scaun în bucătăria sa. Michael a venit la el pentru a-i propune o afacere: deoarece urmează să se ducă la puşcărie între 6 şi 9 luni, Michael vrea ca Eddie să îi lase în posesie o geantă misterioasă pe care o va recupera de îndată ce este eliberat.
Eddie trebuie să pună geanta undeva bine şi să uite că o are… neavând voie s-o deschidă să vadă ce este în interior. Când va fi eliberat, Michael îi va oferi în schimbul serviciului acesta suma de zece mii de dolari, cash. Eddie acceptă şi ascunde bine geanta. Nu trec multe zile că Eddie cedează tentaţiei de-a vedea ce este în geanta respectivă şi o deschide. El găseşte în geanta cu pricina mai multe unelte ciudate şi o sumă foarte mare de bani.
După alte câteva zile în care se străduieşte să reziste tentaţiei, Eddie hotărăşte să „împrumute” suma de 500 de dolari din geantă şi să-i parieze. El reuşeşte să câştige o sumă frumoasă de bani şi pune la loc cei 500 de dolari luaţi, iar cu profitul sărbătoreşte la un bar local unde se întâlneşte cu o femeie pe nume Eva, asistentă medicală la spitalul local. Simţindu-se încrezător, Eddie pariază din nou şi de data asta pierde tot profitul. Din acel moment lucrurile iau o turnură extrem de urâtă pentru el şi ajunge să ia din geantă 21 de mii de dolari, pe care-i pierde.
Urmăreşte online filmul Win It All – Totul sau Nimic 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


Server Ok


Server OpenLoad


Server HQQ


About admin

Check Also

Prinde-ma 2017

Prinde-ma 2017, Relocat din Atlantic City in Los Angeles din cauza unui incident neplacut, Ray …

Pana la os 2017

Pana la os 2017, | Ellen este o tanara de 20 de ani care sufera …

Discurs si dezbatere 2017

Discurs si dezbatere 2017, | Trei adolescenti rebeli sunt adusi impreuna de o serie de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *