duminică , octombrie 22 2017
Ecranul de start / Aventura / Transformers: The Last Knight 2017

Transformers: The Last Knight 2017

Transformers: The Last Knight 2017, În prezent, majoritatea guvernelor planetei au declarat Transformerii ilegali şi Unitatea Internaţională de Luptă Împotriva Transformerilor a fost formată pentru a elimina roboţii extratereştrii. În ciuda absenţei lui Optimus Prime, care a plecat de pe planetă pentru a găsi creatorul său, noi transformeri continuă să vină pe Pământ cu regularitate. Cea mai recentă navă aterizează forţat în Chicago unde este găsită de un grup de copii. În momentul în care agenţii unităţii de elită îi interoghează pe copii, ei sunt salvaţi de Izabella.
Aceasta este o supravieţuitoare a Bătăliei de la Chicago ce are doi transformeri care o însoţesc, Squeeks şi Canopy, însă acesta din urmă este ucis. Bumblebee şi Cade Yeager sosesc pentru a-i ajuta pe aceştia să scape, dar Yeager nu poate salva un alt Transformer, Steelbane, care se află în navă. Înainte de-a muri, Steelbane ataşează un talisman de trupul lui Yeager – un act observat de Decepticonul Barricade care raportează apoi la Megatron.
Dincolo de sistemul solar, Optimus descoperă că planeta natală a Transformerilor, Cybertron, acum a fost distrusă în bucăţele şi se îndreaptă direct spre Pământ. El descoperă că vrăjitoarea Quintessa conduce o mişcare a Cybertronului şi pretinde că este creatoarea pe care Optimus o caută. Fostul aliat al autoboţilor şi membru al unităţii de elită, William Lennox, face o înţelegere cu Megatron pentru a elibera un grup de decepticoni din custodia lor care să îl ajute pe acesta să recupereze talismanul de la Yeager.
Urmărește online filmul Transformers: The Last Knight 2017 (Transformers: Ultimul cavaler), FĂRĂ subtitrare în Română și calitate TS.


Server OpenLoad


Server HQQ


About admin

Check Also

A Passage to India 1984

A Passage to India 1984, Adela Quested (Judy Davis) călătoreşte pe mare din Anglia către …

The Lost City of Z 2016

The Lost City of Z 2016, În Irlanda anului 1905, Percy Fawcett (Charlie Hunnam) este …

The Fall – Legende pentru viata

The Fall – Legende pentru viata, Los Angeles, anul 1915: cascadorul Roy Walker (Lee Pace) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *