Friday , November 17 2017
Home / Animatie / Toy Story – Povestea jucariilor

Toy Story – Povestea jucariilor

Toy Story – Povestea jucariilor, Într-o lume în care jucăriile sunt fiinţe vii care pretind că sunt lipsite de viaţă atunci când se află oameni în preajma lor, un grup de jucării deţinute de puştiul în vârstă de şase ani Andy Davis sunt luate prin surprindere atunci când petrecerea de ziua lui Andy este amânată cu o săptămână deoarece el şi mama lui singură, împreună cu sora lui cea mică, urmează a se muta în altă casă. Liderul jucăriilor şi jucăria preferată a lui Andy, un cowboy numit Woody, organizează celelalte jucării într-o misiune de cercetare.
Woody îi are în subordinea sa pe păstoriţa Bo Peep, Mr. Potato Head, Dinozaurul Rex, porcuşorul puşculiţă Hamm şi pe câinele Slinky. Soldaţii conduşi de către Sergent, îi spionează pe aceştia şi comunică prin intermediul unor monitoare pentru bebeluşi. Jucăriile sunt uşurate atunci când află că niciunul dintre ei nu vor fi până la urmă înlocuiţi, însă apoi Andy primeşte un cadou surpriză, un astronaut electronic pe nume Buzz Lightyear care se crede un astronaut real.
Buzz le impresionează pe celelalte jucării prin specificaţiile sale deosebite, iar Andy începe să îl favorizeze în detrimentul celorlalte jucării, făcându-l pe Woody un pic gelos, simţindu-se lăsat pe dinafară. Temându-se că Andy o să-l aleagă pe Buzz drept jucărie prefertă în locul său, Woody încearcă să-l ascundă în spatele unui birou, dar ajunge să-l arunce fără să vrea pe geam şi celelalte jucării îl acuză pe acesta că a vrut să-l omoare pe Buzz din gelozie.
Urmăreşte online filmul Toy Story – Povestea jucăriilor 1995, cu dublaj în Română şi calitate HD.


Server Ok


Server OpenLoad


Server HQQ


About admin

Check Also

Smurfs: The Lost Village 2017

Smurfs: The Lost Village 2017, În satul ştrumpfilor, ştrumpfii duc o viaţă fericită şi paşnică. …

Resident Evil: Vendetta 2017

Resident Evil: Vendetta 2017, Povestea filmului îşi are locul între evenimentele din Resident Evil 6 …

A Silent Voice 2016

A Silent Voice 2016, Shōya Ishida se plimbă pe un pod şi se gândeşte la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *