Friday , November 17 2017
Home / The Eye – Ochii 2008

The Eye – Ochii 2008

The Eye – Ochii 2008, Sydney Wells este o violonistă clasică de succes din Los Angeles care a fost oarbă de când avea doar cinci ani, asta ca urmare a unui accident cu nişte artificii. 15 ani mai târziu, după ce sărbătoreşte ziua de naştere a dirijorului şi pianistului Simon McCullough în timpul unei repetiţii, Sydney se duce să se supună unui transplant de cornee care ar urma să-i redea vederea şi, implicit, viaţa. Operaţia este un succes şi vederea îi revine, deşi la început este puţin înceţoşată.
Pe măsură ce timpul de la operatie trece, vederea fetei începe să se limpezească, însă în acelaşi timp ea experimentează nişte viziuni terifiante, majoritatea cu foc şi oameni murind. De asemenea, ea vede şi oameni care sunt deja morţi, această descoperire făcând-o când o fetiţă trece fix prin ea. Sydney încearcă să descopere misterul din spatele acestor viziuni şi, de asemenea, încearcă să-i convingă pe cei din jurul ei că ceea ce vede este adevărat – în special pe terapeutul ei şi pe colegul violonist, Paul Faulkner, care o ajută în misiunea sa.
Ea este convinsă că tot ce se petrece este real şi nu îşi pierde minţile. Însoţită de către Paul, Sydney călătoreşte în Mexic înţelege mai multe despre trecutul şi soarta donatoarei corneei sale, Ana Cristina Martinez. Sydney descoperă de la mama Anei faptul că imaginile cu foc şi moarte sunt ca urmare a unui accident industrial pe care Ana l-a prezis. Ana s-a spânzurat după ce incidentul cu pricina s-a produs şi nu a putut să facă nimic pentru a-l împiedica.
Urmăreşte online filmul The Eye – Ochii 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


Server Ok


Server OpenLoad


Server HQQ


About admin

Check Also

Te vreau langa mine 28 Octombrie 2017 | Filme Online Subtitrate – Desene Animate Dublate In Romana

Te vreau langa mine 28 Octombrie 2017 A+ A- Print Email TE VREAU LANGA MINE …

BRAVO, AI STIL! 28 OCTOMBRIE 2017 | Filme Online Subtitrate – Desene Animate Dublate In Romana

BRAVO, AI STIL! 28 OCTOMBRIE 2017 A+ A- Print Email BRAVO AI STIL SEZONUL 3 …

In numele fericirii episodul 4 online subtitrat | Filme Online Subtitrate – Desene Animate Dublate In Romana

In numele fericirii episodul 4 online subtitrat A+ A- Print Email IN NUMELE FERICIRII EPISODUL …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *