Friday , November 17 2017
Home / Animatie / Resident Evil: Vendetta 2017

Resident Evil: Vendetta 2017

Resident Evil: Vendetta 2017, Povestea filmului îşi are locul între evenimentele din Resident Evil 6 şi Resident Evil 7: Biohazard. Agentul BSAA Chris Redfield îl urmăreşte pe Glenn Arias, un negustor care se află în misiune de răzbunare asupra guvernului pentru uciderea familiei şi soţiei sale chiar în ziua nunţii lor. Chris şi câţiva colegi de-ai lui se infiltrează într-o vilă din Mexic după ce Kathy White, sursa lor sub acoperire ce urmărea organizaţia lui Arias, dispare fără urmă împreună cu fiul ei, Zack.
În interiorul vilei, colegii lui Chris sunt atacaţi de nişte zombii agresivi (printre care se află şi Zack) şi pică în capcane mortale, Chris fiind singurul supravieţuitor. Chris dă apoi nas în nas cu Arias în afara vilei şi se luptă cu el, dar este învins cu uşurinţă. El află că şi Kathy a fost transformată în zombie, iar acum i se supune lui Arias. Pe când Arias pleacă împreună cu asociaţii lui, Maria şi Diego Gomez, BSAA soseşte la timp pentru a-l salva pe Chris şi o ucide pe Kathy.
Între timp, Rebecca Chambers, acum profesoară universitară specializată pe dezvoltarea de vaccinuri, fostă membră a unităţii lui Chris, S.T.A.R.S., şi supravieţuitoare a celebrului incident din vilă, studiază o nouă formă a virusului T pe care-l numeşte „Anomality” sau „Virusul -A”. Acest virus se presupune că are capacitatea de-a face latent orice individ până când se prezintă declanşatorul potrivit. Ea identifică trei componente ale virusului: Virusul-T, Las Plagas şi virusul latent. În timp ce colegii ei se transformă rapid în zombii, Rebecca este capabilă să alcătuiască o forumulă de vaccin pe care şi-l administrează şi devine imună la gaz.
Urmăreşte online filmul Resident Evil: Vendetta 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


Server Ok


Server OpenLoad


About admin

Check Also

Toy Story – Povestea jucariilor

Toy Story – Povestea jucariilor, Într-o lume în care jucăriile sunt fiinţe vii care pretind …

Smurfs: The Lost Village 2017

Smurfs: The Lost Village 2017, În satul ştrumpfilor, ştrumpfii duc o viaţă fericită şi paşnică. …

A Silent Voice 2016

A Silent Voice 2016, Shōya Ishida se plimbă pe un pod şi se gândeşte la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *