Friday , November 17 2017
Home / Crimă / Death Note: Light Up the New World

Death Note: Light Up the New World

Death Note: Light Up the New World, Death Note este un carneţel care garantează deţinătorului său puterea de-a ucide doar prin simpla scriere a numelui persoanei respective pe paginile sale. Plasat cu zece ani după evenimentele din primul film, Shinigami King, care devine fascinat de acţiunile lui Light Tagami din anii precedenţi, ordonă ca şase carneţele ale morţii să fie trimise în lumea oamenilor şi să găsească succesorul lui Kira. Şase carneţele ale morţii cad pe Pământ din cer. Unul dintre ele ajunge în Rusia, în posesia unui fizician rus pe nume Alexey Ivanov.
Acesta îl ia şi află câte ceva despre regulile de folosire. Ivanov ajunge să folosească acel carneţel pe un pacinet aflat în fază terminală care i-a şoptit la ureche că îşi doreşte să moară. După aceea, o filmare cu Light este prezentată şi toată lumea află că Light este, de fapt, Kira şi informează persoanele care deţin carneţelele morţii să caute toate carnetele rămase şi să trăiască precum Kira.
În 2016, pe când societatea este infectată de terorism cibernetic, crime în lanţ pe tot cuprinsul planetei fac să se răspândească zvonurile cum că a apărut o nouă Kira. Ca urmare a crimelor în masă după 10 ani de linişte, unitatea de elită Death Note Task Force este formată şi în fruntea ei se află Tsukuru Mishima. Unitatea este asistată de Ryuzaki, succesorul iniţial al lui L (cel care îi moşteneşte ADN-ul şi se presupune că ar fi clona sa). În Shibuya, unitatea reuşeşte să securizeze un carnet al morţii în timpul unor crime în masă după ce deţinătorul acestuia este ucis de un alt utilizator de carneţel al morţii.
Urmăreşte online filmul Death Note: Light Up the New World 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


Server Ok


Server OpenLoad


About admin

Check Also

Linewatch – Granicerul 2008

Linewatch – Granicerul 2008, Michael Dixon (Cuba Gooding Jr.) este un agent care lucrează la …

Happiness – Fericire 1998

Happiness – Fericire 1998, Trish Maplewood este o casnică din clasa socială înaltă şi este …

The Dancer Upstairs 2002

The Dancer Upstairs 2002, Detectivul Augustin Rejas (Javier Bardern) încearcă să găsească un preşedinte misterios …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *