Friday , November 17 2017
Home / Dagon: La Secta Del Mar 2001

Dagon: La Secta Del Mar 2001

Dagon: La Secta Del Mar 2001, Filmul începe cu un vis în care magnatul bursier Paul Marsh descoperă o sirenă cu dinţi ascuţiţi în timp ce se scufundă într-o peşteră. Paul se trezeşte pe o barcă în zona Spaniei alături de iubita lui Barbara cu care se află în vacanţă şi de prietenii lor Vicki şi Howard. O furtună apărută de nicăieri le împinge barca în nişte stânci ascunse. Vicki rămâne captivă sub punte, iar Howard rămâne cu ea în timp ce Paul şi Barbara se urcă într-o barcă de salvare şi încearcă să ajungă la un mic oraş pescăresc.
La ţărm, Paul şi Barbara nu găsesc pe nimeni şi se aventurează în oraş până ce ajung la biserica locală unde găsesc un preot. Barbara îl convinge pe acesta să îi ajute, iar preotul vorbeşte cu doi pescari care se oferă să ducă la epavă fie pe Paul fie pe Barbara. În ciuda nemulţumirii lui Paul, Barbara rămâne în zonă pentru a încerca să găsească un telefon ca să cheme un doctor, iar Paul merge să-şi ajute prietenii.
Vicki şi Howard sunt de negăsit, din păcate, iar Paul este dus înapoi în oraş unde este trimis la hotelul la care se presupune că ar fi Barbara. Însă şi Barbara a dispărut, iar Paul este lăsat să o aştepte într-o cameră veche de hotel unde visează din nou acea sirenă. Odihna lui este perturbată de apariţia unor oameni-creaturi ciudate care se apropie de hotel şi este obligat să fugă. El găseşte pentru moment un loc sigur alături de un bătrân pe nume Ezequiel, singurul om rămas în viaţă în acel oraş.
Urmăreşte online filmul Dagon: La Secta Del Mar 2001, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


Server Ok


Server OpenLoad


Server HQQ


About admin

Check Also

Te vreau langa mine 28 Octombrie 2017 | Filme Online Subtitrate – Desene Animate Dublate In Romana

Te vreau langa mine 28 Octombrie 2017 A+ A- Print Email TE VREAU LANGA MINE …

BRAVO, AI STIL! 28 OCTOMBRIE 2017 | Filme Online Subtitrate – Desene Animate Dublate In Romana

BRAVO, AI STIL! 28 OCTOMBRIE 2017 A+ A- Print Email BRAVO AI STIL SEZONUL 3 …

In numele fericirii episodul 4 online subtitrat | Filme Online Subtitrate – Desene Animate Dublate In Romana

In numele fericirii episodul 4 online subtitrat A+ A- Print Email IN NUMELE FERICIRII EPISODUL …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *